Предметите в къщата, които действат по-лошо и от вампир-Смучат от енергията и водят бедите след себе си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейното благополучие в къщата зависи от нас. Според майстори и езотерици по фън шуй къщата ще се превърне в пълна купа, ако не влачите неприлични предмети в нея. Например църквата моли да не се носят изкуствени цветя на гробищата. Но в къщата, повярвайте ми, те също не са необходими!

Днес редакторите ще ви кажат какви неща никога не трябва да се внасят в къщата , за да не създавате проблеми. Време е да изхвърлите всичко, от което не се нуждаете!

СЕМЕЙНО БЛАГОПОЛУЧИЕ У ДОМА

Снахата на Ванга д-р Здравка Методиева: Тодор Живков я направи „завод без комин“Д-р Здравка Методиева е снаха на Ванга. Омъжена е за Димитър Вълчев – осиновения син на Ванга, но пр…Jun 15 2022vijti.com

Има предмети и неща, които привличат лош късмет в къщата. Първият е изкуствените цветя. Неодушевените растения не могат да изпълнят къщата с положителна енергия. Те носят застой и забрава.

Също така, не внасяйте в дома си растения, които стоят в нечия къща от дълго време. Това може да навреди на финансовото ви състояние и да намали притока на пари в живота ви.

Сухите цветя, хербариите също рано или късно започват да абсорбират негатива. Затова не ги съхранявайте дълго време!

Строго е забранено съхраняването на плюшени животни, кости, кожи у дома. Енергията на тези остарели елементи няма нищо общо с благосклонната аура на къщата.

В тази категория попадат и артикули втора употреба. Внасяйки ги в къщата, вие не знаете точно на кого са принадлежали преди вас и с какви енергийни щети са ги носили хората. Малко хора знаят как правилно да почистват износените дрехи …

Нещата носят енергийните програми на човека, който ги е носил. И тези програми не винаги са положителни. Освен това не носете дрехи за любимите си хора. И всичко това, защото енергията на друг човек може да ви повлияе разрушително. Това ще доведе до нарушаване на енергийния баланс, както и кавги с други членове на семейството.

Няма нужда да влачите обувки в къщата, особено токчетата, които носеше дори най-близкият ви приятел. Фиби на обувката може да отнеме любовта на партньор от собственика на къщата. Запомни това!

Много хора обичат антики и антики. Дори и да сте колекционер, трябва да знаете, че подобни неща трябва да струват на строго определено място. И в никакъв случай не ги поставяйте в спалнята и кухнята!

Не носете опаковки за бонбони, чекове и други боклуци в джоба си в къщата. Това ще внесе объркване и объркване в бизнеса.

Също така, не носете подаръци от врагове в къщата. Обикновено интуитивно усещаме онези, които се отнасят с нас неискрено. Смята се, че вземането на подаръци от такива хора трябва да се прави с изключително внимание.

Поддържането на иглолистни клони в къщата (с изключение на дните на новогодишните празници) е в беда. И дори коледно дърво не трябва да се държи в къщата дълго време.

Фигурки под формата на птици и свирепи животни могат да отклонят късмета от човек . Е, картини, изобразяващи самотна жена или мъж, могат да понижат самочувствието и да повлияят на благополучието в семейството.

Само стари неща също могат да черпят положителна енергия от мястото на пребиваване. Особено старите мебели, опустошават корпуса на енергийно ниво. Необходимо е да се отървете от него, като периодично сменяте предмети от бита.

С тези упражнения на Ванга ще привлечете благоденствие в живота си Ванга е била не само гадателка. Прочутата петричка пророчица е притежавала и познания в областта на…Jun 14 2022vijti.com

Дрехи, които вече не носите. Наситен е със стари програми. Спрете да бъдете Плюшкин, подредете гардероба си и изхвърлете или подарете всичко, което не сте използвали повече от година. Всичко счупено, скъсано, нацепено – веднага се отървете от такива неща!

Основното правило: ако нещо не се използва, защото не носи радост или е загубило своята актуалност, тогава е по-добре да се отървете от него незабавно. Боклуците, като нерешените проблеми, черпят енергия от нас по-лошо от всеки вампир!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!