Невръстният 2-месечен син на Гущерови получи първия си Мерцедес (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дете да си на милионери! Няма каприз, който богатите родители да не изпълнят за безценните си отрочета. Подобна е ситуацията в най-обсъжданото богаташко семейство у нас, това на Светлана и Християн Гущерови .

Наскоро бившата плеймейтка и настояща бизнесдама и майка на три деца показа последен модел возило на немския автомобилен гигант Мерцедес , което обаче е… играчка! Глезотийката явно е била подарък за двумесечния син на двойката , невръстния още Кристиян-Валентин, предават от „HotNews“. Макар все още да няма навършени два месеца, най-новият член на клана Гущерови явно ще бъде закърмен в лукс и разкош.

Гущерови с частно парти за 1 юни – аниматори забавляваха ВИП-децата им (Снимки): Частно градинско парти организираха за трите си деца по случай 1 юни семейство Гущерови . Героите …Jun 2 2022vijti.com

мерцедес играчка

Разбира се, засега първият му джип е детска играчка. Но от подаръка се подразбира, че родителите му смятат още от малък да го просветят като ценител на луксозните автомобили, каквито са и самите те. Гущерови са заклети фенове на Мерцедес и редовно подменят колите в гаражата с новите модели на концерна.

Припомняме, че в знак на благодарност по случай раждането на първия им син – Добромир, Християн Гущеров зарадва съпругата си с последния модел Майбах.

Синът на Гущерови стана на годинка с торта уникат и бутиково парти (Снимки): Една от най-известните светски двойки у нас, Светлана и Християн Гущерови , имаше страхотен повод з…Oct 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!