В „Ергенът“ беше девица, а сега е повече от предизвикателна / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ергенът“ свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира – поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече – тя е повече от гореща по бански от Малдивите!

Ето какъв мъж отне девствеността на Елвира от Ергенът Елвира от „Ергенът” даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити героинята, която влезе в шо…Apr 11 2022vijti.com

Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата – съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър – нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка.

Бомба: Елвира от „Ергенът“ вече не е девственаЕлвира от „Ергенът“ сподели интересни подробности от кухнята на предаването, както и какво ѝ се е сл…Apr 3 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!