Коктейл за изгаряне на мазнини с кисело мляко- 3-те съставки насърчават по- бързата загуба на килограми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка жена мечтае да е слаба. И въпреки че всяка фигура е красива по свой начин, все пак искаме да се доближим до идеала. И още повече искаме да го направим лесно и без усилия. Затова решихме да споделим с вас рецепта за коктейл за бързо изгаряне на мазнини, който можете да пиете всеки ден.

Канелата, джинджифилът и пиперът подобряват метаболитните процеси, насърчават загубата на тегло и разграждането на мазнините. Този коктейл също може да намали апетита . Киселото мляко почиства организма от токсини, подобрява функционирането на храносмилателната система. В ден на гладуване тази напитка може да замени хранене. Този шейк също е чудесен за задоволяване на глада.

Съставки

кисело мляко 200 мл

канела 0,5 ч.л.

Млян джинджифил 0,5 ч.л.

червен пипер 1 щипка

подготовка

Изсипете 200 мл кисело мляко в съда, в който ще разбиете коктейла. Добавете малка щипка червен пипер, канела, смлян джинджифил. Можете да използвате пресен корен от джинджифил вместо смлян.
Разбийте коктейла с пасатор или миксер за ефирна напитка.

Коктейлът може да се консумира преди, след и дори вместо храна. При редовна употреба диетолозите гарантират загуба от 5 кг в рамките на месец. Коктейлът с кисело мляко е прост и вкусен начин да си подарите желаната фигурата си, затова кажете на приятелите си за това!

Абсурд по нашенски: 65-годишна пенсионерка отнесе 4000 лв. глоба за 9 л кисело мляко! (Снимки): Пенсионерка на 65 години от чепеларското село Забърдо бе осъдена да плати 4000 лева глоба заради по…Mar 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!