Младият герой Иван Иванов от Варна загина, докато помага при катастрофа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър Нова тв

Мъж, решил да помогне на хора, претърпели катастрофа на „Хемус“, загуби живота си.

Приятелката на загиналия на АМ „Хемус“ Иван проговори за ужаса, при който е загинал нейният мъж. Двамата са спрели в аварийната лента на 383 километър на пътя София – Варна, за да помогнат на самокатастрофирал автомобил, но Ванко е бил пометени от друга кола на мократа настилка.

Много тежка катастрофа с много ранени на пътя до Слънчев брягСнимка Булфото Жестока катастрофа на Околовръстния път на Слънчев бряг. По първоначална информация ч…Jun 4 2022vijti.com

Видяхме обърната кола и спряхме да помогнем. В момента, в който той излизаше, слизахме двамата от колата, просто усетих как нещо ме избута, и погледнах че вратата я няма. Докато се осъзная, първо се обърнах и погледнах, че вратата я няма, и него го няма, заяви за Нова Тв жената.

Тежко и ужасяващо е това, което видяхме, не пожелавам на никой да вижда това. Моля се и към всички се обръщам, към всички хора, внимавайте как карате, пазете се, и много моля всички лица и органи да се самосезират и да направят абсолютно всичко възможно за най-тежката присъда, която е възможно да се яде на водача, който е причинил смъртта на Ванко. Понеже това трябва да се престане, тази безумица по пътищата, заяви мъж, който е бил на мястото на катастрофата.

Припомняме, че 30-годишният мъж спрял в аварийната лента и излязъл от автомобила си, за да окаже съдействие на пострадали, след което бил пометен от друг автомобил. Вследствие на удара мъжът загинал на място, а близки на починалия настояват за справедливост. Трагичният инцидент станал на 383-ия километър от магистралата в посока Варна, предаде Нова тв.

Началникът на сектор „Пътна полиция” – Варна гл. инспектор Петко Камбуров коментира, че водачът на автомобила, който удря мъжа, е загубил контрол върху превозното средство заради мократа пътна настилка. Той е ударил паркирана кола, а тя прегазила жертвата. Тестовете за алкохол и наркотици на водача са били отрицателни.

Искра Ивелинова е приятелка на загиналия е станала очевидец на инцидента. По думите й колата, която ударила приятеля й, се движила с превишена скорост. Приятелите на загиналия мъж искат справедливо наказание за виновника.

Мъж загина, блъснат от кола на АМ „Хемус“, докато помага при катастрофаbtvnovinite.bg 30-годишен мъж от Варна почина при пътен инцидент на магистрала „Хемус“. Той е станал…Jun 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!