Сянката на принцеса Даяна надвисна над Елизабет II

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В четвъртък в Бъкингамския дворец започна честването на платинения юбилей от управлението на кралица Елизабет II. Основните и най-дългоочаквани гости бяха принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл.

Въпреки че между двете двойки географски стои буквално един океан, те се събраха да почетат празника на кралицата.

И двете принцеси, въпреки взаимната си неприязън, която се изразява в студена учтивост, решиха да отдадат почин на покойната майка на възлюбените си Лейди Ди.

Кейт Мидълтън реши да сложи любимите обеци на принцеса Даяна, които са с диаманти и сапфир.

Те са част от сапфирения комплект на принцесата на Уелс, който й бе подарен от кралското семейство на Саудитска Арабия през 1981 г.

Що се отнася до Маркъл, тя реши да отдаде почитта си към принцеса Даяна много по-изтънчено, въпреки че не бе част от церемонията на самия балкон. Тя все пак спя да каже „здравейте“ на феновете. Оказва се, че херцогинята на Съсекс е носила шапка, проектирана от Стивън Джоунс, близък приятел на принцеса Даяна и неин личен шапкар.

„Лейди Ди знаеше, че носенето на шапки е част от кралския живот“, казва Стивън Джоунс пред британските медии. „Тя научи от кралицата майка, че това е символ на кралството“, добавя той.

Тъжна гледка: Кралица Елизабет II съвсем грохна на службата в чест на принц Филип (Снимки) През последните месеци неведнъж се появяваха тревожни вести за здравето на британската кралица Ели…Apr 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!