Ергенът Виктор: Влюбен съм и имам жена до себе си!-Коя е ТЯ?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Eксклузивно пред Life.dir.bg:

… Ще те попитам друг въпрос, който не дава мира на почитателите на предаването, а именно – задоми ли се „ергенът“?

Да.

Сериозно? Ето това вече е новина.

Честито!

Е, не съм се сгодил или оженил, но имам момиче до себе си.

Нещо в мен ми подсказва, че въпреки всички спекулации, изписани по тази тема в пресата, половинката ти не е нито една от дамите, с които се срещна в шоуто.

Прав си.

Тогава как се запознахте?

Чрез общ приятел, по време на тренировка. Вероятно не звучи като някоя вълшебна история, особено след сцените в „Ергенът“, където обстановката и атмосферата за всяка среща бяха невероятно романтични, но за мен е точно такава. Ако имаш чувства към някой човек, то всяко място се превръща в специално, а най-обикновеното действие – във важно събитие, така усещането е, че действително изживяваш приказка.

Кога се срещнахте с нея?

Преди да замина за Турция, където снимахме предаването. Държа обаче да отбележа, че искрата помежду ни прехвръкна след това, когато се върнах в България. Преди да се отправя на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, между нас нямаше нищо, в противен случай дори не бих тръгнал. Връзката ни започна постепенно, на по-късен етап, след като разбрахме, че сме привлечени един от друг и имахме времето и възможността да се опознаем.

В самото начало имаше ли дори малки притеснения, че тя може да ти обръща внимание заради популярността, на която се радваш?

Не, никакви. По принцип нямам навика да подхождам към околните с недоверие и подозрение, понеже не съм възпитан по този начин.

Зверска интрига и скандал след „Ергенът“: Алекс пропя за „връзката“ си с Виктор / ВИДЕОАлександра Гърдева разбуни духовете с първото си официално разкритие за връзката си с ергена Виктор.…Jun 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!