Дъщерята на Стефания Колева обра точките като абитуриентка с този тоалет (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровната и вечно усмихната актриса Стефания Колева е сред известните личности у нас, които тази година изпратиха абитуриенти . Нейната дъщеря Катерина завърши средното си образование, а гордата мама сподели кадри от визията й на бала.

Спокойно можем да кажем, че младата дама обра овациите с избора си на на тоалет .

„Първият ни бал заедно. Обичам те“, написа Стефания под снимки, които качи в социалните мрежи.

Стефания Колева се подмлади, направо е неузнаваема с новата си визия (снимка) Стефания Колева с всяка изминала година изглежда все по- добре, няма как да не й го признаем. С п…Jan 19 2021vijti.com

От кадъра става ясно, че абитуриентката и нейната майка са заложили на черни тоалети, но Стефания е далеч по-семпла от своята наследница. Катерина носи и интересни конуси като аксесоар към дантеления си тоалет.

Стефания Колева дъщеря

Катерина е голямото вдъхновение за звездата от сериала ‘Тя и той“ и неотдавна заяви, че да си добър родител е „да се стараеш и да се съобразяваш с детето си“. Никога не е спекулирала с родителските си правомощия и на това отчита факта, че към днешна дата има приятелски отношения с дъщеря си.

Стефания не е коментирала дали и къде ще продължи образованието си Катерина. Със сигурност и това ще разберем скоро, когато минат всички кандидат-студентски изпити и разбере къде е приета.

Стефания Колева сподели през сълзи в ефир писмо на Стефан Данаилов Стефания Колева прочете в ефира на bTV личните думи на Стефан Данаилов към един от първите му клас…Jan 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!