Млад мъж се ожени за баба милионерка, която почина, сега не му дават наследството й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Харун Ерикчи е на 31, когато се жени за 83-годишна Хатидже Нуран Темизел през 2005 г. Турчинът, който твърди, че тя му е „предложила брак“, сега е в центъра на дело за наследство, години след смъртта на съпругата му.

В момента той няма достъп до богатството, тъй като съдът реши да замрази активите на починалата съпруга, които са на стойност 2 милиона долара (31,7 милиона TL).

Ищецът също така твърди, че Ерикчи може да е убил възрастната жена, за да вземе наследството ѝ.

Бившият мъж на Гала се ожени тайно – СНИМКИБившият мъж на Гала – бизнесменът Константин Будев, изобщо не жали за нея. Той е открил щастието с е…May 11 2022vijti.com

Ерикчи посочи пред медиите, че съпругата му е била богата жена, но е била лъгана. „Забелязах, че някои хора я мамят за пари. Исках да ѝ помогна. Живяхме заедно 12 години“, казва той. Бракът им продължил пет години, до смъртта на възрастната жена през 2017 г. Една година преди смъртта ѝ сестра ѝ завежда дело за анулиране на брака им. „Сестра ѝ наследи половината от парите, но децата ѝ искаха всичко. Съпругата ми и нейната сестра не са си говорили през последните 45 години“, каза Ерикчи.

Той твърди, че никога не е имал намерение да заграбва богатството на жена си. „Тя беше диагностицирана с деменция преди смъртта си и аз бях официален наследник в нейното завещание, но въпреки че имах право, не съм продал нито един имот, който тя притежаваше“, каза той.

Настоящите ищци обаче твърдят в жалбата си до съда, че няма друго обяснение за брака „освен финансови интереси, за 31-годишен мъж да се ожени за 83-годишна жена с деменция“. Те също така подадоха отделна жалба срещу Ерикчи по обвинения в убийство, въпреки че не посочиха средството за убийство. Според официалните документи жената е починала от естествена смърт.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!