Пръскане на домати, краставици и пипер за буен разтеж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Можете да използвате една капка кислородна вода, за да заредите разсада, така че да расте и даде богата реколта.

Това средство ще ви бъде от голяма полза, ако сте пресадили разсада от домати или пипер и той не се вкоренява добре. Ако имате удължени стъбла и слаб разсад, листата започват да избледняват, тогава това лекарство определено ще помогне.

Не изхвърляйте остатъка от кафето, с него доматите са двойно по-едриТор с утайка от кафе за подхранване на доматите Както вече споменахме, утайката от кафе е чудесен из…May 12 2022vijti.com

Подхранването струва буквално стотинки. И такова решение е златно за всеки градинар, помага на всеки разсад, който след торенето ще изглежда силен, зелен и ще стане още по-силен.

За да приготвите разтвор за растителен тор за разсад, трябва да вземете 1 капка кислородна вода на 10 ml.

След обработка с водороден прекис разсадът се трансформира пред очите ни.

На литър вода се слагат приблизително 2 супени лъжици 3% пероксид. За дезинфекция на почвата, за да се „убият“ вредни микроорганизми и патогенна микрофлора, е необходимо да се използва по-концентриран разтвор: 3-4 супени лъжици пероксид на 1 литър вода.

Пръскането на разсада трябва да бъде ограничено, ако по време на третиране с пероксид на повърхността на почвата се появят бели петна.

След като засадите доматите в почва, първо им дайте този естествен тор: Ускорява растежа и увеличава реколтатаТрябва да използвате този  естествен тор за домати веднага след засаждането. Това ще им помогне да с…May 26 2022vijti.com


Източник: Актуално

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!