Дъщерята на Мария износва марковите тоалети на майка си – отиват ли ѝ? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не е тайна, че поп фолк-певицата Мария дава мило и драго за единствената си дъщеря, Марая . Освен, че я обсипва с подаръци, които дете на нейната възраст рядко може да си позволи, певицата ѝ позволява да облича марковите ѝ тоалети .

Предвид крехката фигура на Мария, очевидно двете вече носят един размер.

Момиченцето толкова е пораснало, че дрехите на „Отварачката“ все по-често влизали потреба на малката Марая. Елегантен сет в бежово, украсен с щраусови пера, бе избрала тийнейджърката за откриване на столична галерия.

Дъщерята на Мариана Попова порасна и стана подобрено копие на майка си – вижте красивата Мария МагдаленаЧували сме израза “Крушата не пада по-далеч от дървото”. Това важи с пълна сила за дъщерята на Мариа…Jan 11 2021vijti.com

Марая костюм

Кратко проучване обаче показа, че луксозната дреха е част от фотосесия на звездната й майка от началото на годината. Костюмчето е на много известна модна марка, а стойността му възлиза на 8 минимални български заплати.

Певицата е засичана с него и по време на свое участие. Явно водена от това, че един тоалет не може да бъде повтарят по няколко пъти, вече използваните дрехи Мария дава на красивата тийнейджърка. Същото очевидно се отнася и до чантите, тъй като малката е аранжирала тоалета с една от луксозните и много скъпи чанти на майка си, писа „Телеграф“.

Очевидно звездното момиченце се чувства добре в тоалета си, поне така изглежда на снимка качена в профила на мащехата. И двете позират усмихнати. Кадърът, който качи втората съпруга на бащата на Марая в социалните мрежи, е от откриването на артгалерията й. Двете дами се забавляват прекрасно и по всичко личи, че са в прекрасни отношения.

Дъщерята на Мария се пече в Занзибар без мама – вижте каква красива тийнейджърка е Марая (Снимки): Макар дълго да бяха в обтегнати отношения, Мария и бившия ѝ мъж и баща на Марая , Mитĸo Aндoнoв , …Mar 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!