Спирка на село възхити мрежата. Възможно ли е в България?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слънчев панел, вендинг машини, сянка и чистота на спирка в село. Не, не става въпрос за локация в Швейцария, а за китно кътче на път в красивите Родопи, което озадачи и зарадва много хора.

Снимка на спирката е споделена от Красимира Славова във Facebook, а положителните реакции и коментари не закъсняват. „Така се работи за хората“, добавя авторката на публикацията. Става въпрос за съоръжение, намиращо се край село Равнища, община Мадан.

Много хора са изненадани от това, че обектът е поддържан толкова добре. Но за други изненада няма – когато желание има, всичко друго са оправдания.

Вижте поста на Красимира Славова:

Природата полудя в Гърция! Хората плачат. Библейски потоп насред КовидКадър и видео: Φιλιππος Κανετος, „Метео Балканс“, фейсбук Изключително тежка е обстановката на остр…Nov 10 2020vijti.com


„Спирка. Автобусна. Извън едно селце. Красива уютна, удобна. Направена с мисъл за хората. Кафе машина, до нея може и солети, вафли, кроасани да си вземете. Има кошче и няма една хартия отвън. А за неободимия ток – слънчев панел. Това е. Така се работи за хората. Всичко друго са оправдания на безделие и безхаберие. Но пък от заплатите си не се отказват, наглеят.

ПС: Селото е в България – да не си помислите те, че е другаде:) Село Равнища! Може, може!“

Коментиращите са приятно изненадани от спирката. И още как. Ежедневно ставаме свидетели на тревясали улици, препълнени кошове и разпилени навсякъде боклуци – дори и сред природата.

Някои граждани приветстват направеното, но при други скептицизмът надделява. Те смятат, че красивата спирка бързо може да стане жертва на вандали. Вижте мненията на хората:

„Красиво и удобно! Голямо БРАВО за хората които са го направили и за тези които го опазват в този вид“, пише Стефка Юрукова

„Всичко може но безхаберието е голямо“, добавя Мариана Динкова.

„В случая е съчетано удобство с търговска дейност. Което е много добра идея… Все пак едва ли има табела „Спирката се ползва само при консумация“,“] смята Христо Ашламинатора.

„Да не повярваш! Рано е да се радваме! Ще се намери някой или някои да я направи „по българска“. Много изроди има,на които всичко им пречи. Дано да оцелее!“, коментира Стоянка Кирчева.

„Не може да бъде? Такова нещо в България няма!“, чуди се Милко Попов.

Надяваме се въпросната спирка дълго време да радва местните жители и туристите, пристигнали, за да се насладят на красотата на планината.

Бедствие в Мадан! Природата полудя в България!Кадър и видео Фейсбук, Гергана Христова и Rudi Mollov, Метео Балканс Бедствие в Мадан, съобщават мес…Jul 3 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!