Анна Цолова: Вече съм на 47. Мислех си, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соц-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната журналистка Анна Цолово сподели интересен спомен от детството си. Тя си спомни за детството си и за „Москвич“-ът, който нейното семейство е притежавало.

„Имахме Москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8 годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана лошо. Догади ми се. Изгорелите газове от москвича влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше лошо.

Така беше през цялото време. Родителите ми правеха всичко възможно да ми е добре, но когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, един път в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах москвича. Имах причини.

И днес ми става лошо от соц-а. И имам причини. Сетих се за нашия червен москвич, защото Русия ще възражда производството му.

Вече съм на 47. И си мислех, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соц-а, така както ми мирише през последните години. Особено днес.“, написа тя в страницата си във фейсбук.

Анна Цолова: Преди 8 години попитах кой предложи Пеевски и ,,столчето ми остана празно“,,Два дни по-късно в студиото на сутрешния блок на БТВ зададохме въпроса „Кой предложи Пеевски?“ на …Jun 14 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!