Александра натри носа на участничките след Ергенът с това видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра е една от най-харесваните от зрителите участнички в реалити формата, който трябваше да бъде за любов, „Ергенът“, но и най-мразената сред останалите участнички. Цялата негативна енергия, която понесе явно не ѝ се е отразила, защото хипнотерапевтката реши да се пробва като лайв коуч и препоръчва да не падаме на нивото на лошите вибрации.

Незавършилата психоложка Александра от „Ергенът“, реши да се пробва да преподава уроци по „доброта“ в своя профил в Instagram.

Най-важният й съвет е „да отвръщаме на лошото с добро“, но как да го направим ни разяснява тя.

Хипнотерапевтката обучава последователи си как да не се озовават на нивото на ниските вибрации и да поддържат единствено позитивна енергия, пише telegraph.bg.

Явно тя е насъбрала много отрицателни чувства по време на снимките на риалити предаването и сега има нужда да се очисти от насъбралите се „лоши“ вибрации.

ВИДЕО >>>ТУК

Чутовен скандал между Александра и Виктория в „Ергенът“! Виктор на път да получи инфаркт (Снимки): Тази вечер и утре ни очакват нестихващи емоции в най-гледаното родно риалити, “ Ергенът „. На крач…May 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!