Елен Колева показа дъщеря си от Индия – приликата е невероятна! (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата с невероятно сини очи, Елен Колева , изненада всички, показвайки снимка в Инстаграм, на която е… дъщеря ѝ ! Признанието, меко казано, втрещи почитателите ѝ, които иначе са свикнали с ексцентризма на звездата от „Шивачки“.

В последните години Елен се отдръпна от медийния свят и времето си прекарва предимно в чужбина.

След няколко неуспешни публични връзки тя реши да се скрие и да пази личния си живот в тайна.

Ето го новия на Елен Колева – британския актьор Дъг РаоЕлен Колева има нов мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации. И се маже с „волтарен“…Jan 2 2022vijti.com

Елен Колева показа снимка на момиче и написа: “ Дъщеря ми „. Не става въпрос за кръвна връзка, а за безумна прилика. Изпратили са тази снимка на Елен, а тя останала шокирана от безумната прилика на младото момиче с нейната външност.

Елен Колева дъщеря

Самата Елен не познава момичето, нито знае от коя държава е. Но това не й пречи да се шегува с приятелите си в социалната мрежа. С намигване й казват, че е омешала расата, а тя им отговаря с думите: „бащата е с индийска кръв, а аз с руско- българска“.

Към момента Елен все още не е минала в отбора на майките, но със сигурност с нейните гени би имала прекрасна дъщеря. Друг е въпросът дали няма да хукне наистина да търси индиец за донор, за да може наистина да създаде създание като от снимката.

Беше хубава като картинка, но сега няма и помен от чара ѝ! Елен Колева показа новото си тунинговано лице (Снимки): Красивата синеока Елен Колева в последно време е направо неузнаваема . Актрисата, чиято звездна сл…Feb 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!