Нана получила знамение на Божи гроб

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Странна случка сполетяла тв водещата Нана Гладуиш по време на посещението ѝ в Йерусалим. Звездата, която два пъти се бори с рака, признава, че събитието приела като знамение, което обърнало изцяло светогледа ѝ. „Заминахме за Йерусалим с мъжа ми.

Нана Гладуиш през сълзи: Това го разкривам за пръв път, колкото и абсурдно да прозвучи…Нана Гладуиш няма как да не се уповава толкова силно на вярата, защото в нейния живот тя се е разгръ…Apr 24 2022vijti.com

В България ми бяха казали много лоши неща. Мъжът ми виждаше, че пропадам. Предложи да се разходим. Отидохме до Божи гроб. И няма да забравя деня – студен, дъждовен, ветровит. И аз, и мъжът ми се молехме за някакъв знак. Изведнъж, излизайки от базиликата, видяхме, че слънцето беше изгряло. Групата се събираше и в един момент, колкото и абсурдно да прозвучи, от небето сякаш падна нещо.

Всички се втурнаха да го вземат. То падна пред краката ми и аз също исках да го взема. Но най-бърз беше нашият гид, който веднага взе нещото, което беше паднало… в този момент беше с гръб към мен. Обърна се и ми го даде с думите: „Това е за теб!“. Беше кукла на Дядо Коледа, която явно е била част от украсата, сложена за празниците. Не мога да опиша този невероятен момент.

Вярвам в съдбата и знаците, които ни се дават. Това беше един от тези знаци“, разказа Нана, която и досега пазела талисмана, паднал при нея свише, и смятала, че ѝ донесъл късмет в тежките ѝ житейски битки.

По-силна от болестта! Нана Гладуиш по бански разтърси мрежата / СНИМКИСлънцето изгря на улицата на Нана Гладуиш. Обичаната тв водещата заряза студеното време у нас и го з…Dec 30 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!