Благовеста прекрачи всякакви граници, феновете бесни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Инфарктни събития се задават за една от участничките в „Ергенът“. Както сама споменава неведнъж Благовеста е влюбена във Виктор.

Тя дори си позволи да прекрачи границата с някои свои действие за да му направи впечатление. Дали вече не му идва в повече, непрекъснатото мрънкане и нестабилни емоции и затова Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й.

Погнаха Благовеста от Ергенът за произхода й, но се оказа, че друга участничка е ромка:„Не съм циганка и не се казвам Блашка! Името ми е Благовеста. Може да се види в личната ми карта. Не…Mar 24 2022vijti.com

„Виктор ми заби нож в сърцето“, проплака тя в кадър от анонса на епизода тази вечер. Може би сега отпадат и последните задръжки на прилично поведение и тя открито напада доскорошната си приятелка Александра.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСътресение в

Както винаги зрителите са възмутени от поведението й, пише vihrogon.bg.

На гърба на Алекс са жадни за още, как изобщо позволяват това, трябва да има някакви норми на поведение. Облечени като принцеси,а се лаят като кучки!!!

Грешката на Алекс е,че приема лично агресията им, ако можеше да не отговаря на провокацията им щеше да ги влуди повече.

Виктор да не и е мъж ? Нищо не е обещавал нито на нея, нито на някоя друга.

Време е Блажка да си ходи в четвъртък,а в петък Людмила.

Аз не виждам интерес да проявява Людмила към Виктор нито той към нея. Защо ли още е там?!?!

Майката на Благовеста от „Ергенът“ за свалените гащи на дъщеря си: Гордея се с тебБлаговеста Бонбонова, която изби рибата, сваляйки си гащите в предаването „Ергенът“ по bTV, реши да …Mar 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!