Възмездие в „Ергенът“! С един удар Виктор пресече всички интриги

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-желаният ерген в България – Виктор Стоянов от едноименното риалити, пресече всички интриги с една-единствена дума. Постъпката му не остана незабелязана от зрителите на шоуто.

Елвира от „Ергенът“ показа кой е отнел девствеността ѝ (снимка)снимки: Instagram Елвира, която стана известна като „девственицата“ от „Ергенът“, най-накрая намери …May 4 2022vijti.com

„Фактът, че Алекс не казва на Виктор за отношението на другите към нея е показател, че тази жена е толкова добра, а всички я плюят пред него… Обаче той, откакто ги отряза да не говорят зад гърба на другите, всички избесняха…“, пише фен на предаването. А друг допълва:

„Не е нормално шест жени да обсъждат едно-единствено име и то да им е винаги в устата… дори на срещите с Викторчо. А въпросната една жена никога не е споменавала ничие конкретно име. И никога не е инициатор на негативен разговор за която и да е от другите жени.

Няма баланс в картинката. Викторчо да си дава последната роза по-бързичко, че този змиярник не се трае“.

Виктория Капитонова получава дългоочаквания подарък от Виктор тази седмица в „Ергенът“И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир „Ергенът“ продължава в че…May 4 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!