Фолк певицата, която днес изобщо няма да познаете, ако видите какво бута пред къщата си-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата, която вдигаше на крака хиляди попфолк фенове преди години – Джина Стоева, съвсем е сменила курса на живота си напоследък. Бившата чалга тигрица сега се радва на спокойно хоби като градинарството, за изненада на феновете ѝ.

Заниманието й е много далеч от животът на една фолк певица и със сигурност нейните колежки биха й се присмели.

Поп фолк певицата Мария отпразнува рожден ден с подарък за половин милион лева! /СНИМКА/Преди два дни поп фолк дивата Мария отпразнува 40ия си рожден ден, а новият й мъж Мирослав, я изнена…Jan 15 2022vijti.com

Не става въпрос за йога заниманията на Джина, с които тя се занимава все по-активно и дори заяви, че иска да стане инструктор. Тя е намерила нещо друго за вършене, а офертите от нейни приятели не спират да валят в социалните мрежи.

Последвайте ниПолезна ИнформацияПознахте ли тази поп фолк певица? Ще ви скрие шапката днес СНИМКАНовиниИнформация

Тези дни изпълнителката на „100 жени“ се показва във Фейсбук, че умее да коси тревата с моторна косачка. Джина не скри очарованието си от това приятно занимание, което те откъсва от ежедневните мисли и проблеми.

Не става ясно чия е градина, която Стоева приведе в страхотен вид. Но под фотоса заваляха покани да мине и пред дворовете на свои приятели. Гримьорът Мис Бони настоява певицата да го посещава през 14 дни, за да практикува хобито си.

Поп фолк певицата Луна официално е кандидат за президентПоп фолк певицата Луна Йорданова, известна само като Луна, пристигна в ЦИК, където се регистрира за …Sep 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!