Радев с гневни думи срещу Кирил Петков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Управляващите да обяснят защо само нашият газ е спрян! Това коментира Румен Радев преди да отпътува на посещение в Мадрид.

„Излизат редица разкрития къде отива българското оръжие и аз недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните, че българското оръжие подхранва този конфликт“, заяви държавният глава.

Радев: Предоставянето на оръжие на Украйна е вземане на страна в тази война„Който вземе решение за предоставяне на въоръжение на Украйна,  и въвличане по този начин във войнат…Mar 18 2022vijti.com

Той категорично се обяви срещу изпращане на оръжия за Украйна и призова Корнелия Нинова да отговори на информацията, че България тайно изпраща оръжия, предаде bgonair.bg.

„Икономическата война ескалира и рискът за България се повишава във всички измерения на този конфликт. Неслучайно отдавна призовавам за внимателно и отговорно отношение на България. Този конфликт влияе пряко на живота и благосъстоянието на българите“, каза още Радев.

Президентът коментира спрените доставки на руски газ от страна на „Газпром“.

„Правителството трябва да отговори защо само на България и Полша спират газа. Спира ли се на Австрия и Германия, те как плащат? Резервиран ли е достатъчно капацитет за доставки от Гърция и от други страни?“, изтъкна Румен Радев.

Президентът смята, че ще се намерят алтернативни решения, но това изисква време и средства, което означава, че ще ни излезе на много по-високи цени и ще има рискове за доставките.

Според него посещението на българската делегация в Киев е ненужно.

Първата жена на Радев забегна в Париж със специална компания – СНИМКАПървата жена на Румен Радев е забегнала в града на любовта – Париж. Във френската столица обаче банк…Apr 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!