Днес в Ергенът: Виктор и Дениз захвърлят дрехи, Алекс и Виктория ще съскат една срещу друга, Виктор ще плаче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В четвъртък вечерта ще можем да видим романтичната среща между Виктор и Дениз, когато двамата ще захвърлят дрехите си, за да се изкъпят във водопада, след което ще се разходят до един от най-големите каньони в света. Там двамата ще имат изключително романтични мигове.

В същото време останалите претендантки ще бъдат ужасени, тъй като ще забележат „зловещ“ знак на ръката на Александра и ще я обвинят в „магьоснически“ ритуали, които използва, за да „плени“ Виктор и така да спечели сърцето му.

На коктейла Виктор ще попита Алекс какви са сексуалните й предпочитания и ще коментират, дали си пасват, от което дамата ще се изчерви.

Алекс и Виктория ще кръстосат сериозно шпаги, като сблъсъкът помежду им ще е сериозен. Виктор за първи път открито ще проговори за предишната си връзка пред Марта, която го предразполага с думите за бившия си спруг, а той ще се разплаче. Вечерта ще приключи с напуснкането на още една от дамите, но няма да е по обичайния начин.

Дениз Хайрула с огромен моден гаф в „Ергенът“ – сцепиха я от подигравки заради банския (Снимки): И на най-красивите жени им се случва да сгрешат в модния си избор. Обикновено обаче те си плащат с…Apr 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!