Ето как мъжът на Славена Вътова я глези, след като се събраха отново (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата и атлетична Славена Вътова , която според слуховете преживя период на отчуждение от съпруга си, финансиста Юлиян Цолов, сега отново е най-щастливата и глезена жена. Очевидно двамата са намерили път към себе си или поне са решили да си дадат втори шанс и да заздравят семейството си.

Припомняме, че Цолов излежа 4-годишна присъда за борсови измами в Америка.

Той пък, според слуховете, е простил изневярата на бившата манекенка с младия политолог Слави Василев и сега двамата отново са щастливо семейство заедно с двете си деца.

Или поне така изглеждат отстрани – за което Вътова определено много се старае, съдейки по постовете и видеата, които качва в профила си в социалните мрежи. Вторият шанс, който са си дали двамата, явно е налице.

Бари къщички

деца Бари

Снимки: Инстаграм

От видеото и снимките разбираме, че звездното семейство е на почивка в Бари и се радва на невероятни гледки и лукс. В краткото видео на Славена в Инстаграм виждаме, че фамилията е отседнала в луксозен хотел, в стая със собствен басейн и невероятна гледка. Двете малки сладурани пък са посрещнати от два сладки плюшени заека, които ги чакат на оправените им легълца.

Бари крепост

дете плюшено зайче

жирафи

Снимки: Инстаграм

Припомняме, че „Мис България 2006“ и Юлиян Цолов се залюбиха през 2013-та, малко след като финансистът се прибира в България след излежана присъда за борсови измами в Щатите. Ожениха се две години по-късно, докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря Ема, а през 2017-та роди и второто си дете Ана.

Славена Вътова показа прекрасните си пораснали дъщери – истински млади дами! (Снимки): Макар вече да не е жури в „България търси талант“, чаровната Cлaвeнa Bътoвa не страда от липса на м…Nov 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!