Мими Иванова се вталява с млечна диета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

75-годишната естрадна звезда Мими Иванова е сред малкото в бранша, които не крият годините си и не се притесняват от възрастта си. Певицата обаче изглежда драстично по-млада и почитателите непрестанно я засипват с комплименти и въпроси каква е тайната на младежкото й излъчване и липсата на бръчки.

„Обикновено ми е весело да кажа на колко години съм. Не се притеснявам от това, не ги броя. Поначало лошо пресмятам, сигурно повечето музиканти са зле с математиката, но пък толкова  да се направя на ударена и на много по-млада, отколкото съм – няма! Годините си вървят и да, имат си значение, но е важно как преминаваш през тях. Аз съм много дейна, старая се, поставям си много задачи и цели.

Струва ми се, че с лекота вървя през рождените дни и затова не ги броя”, коментира Мими. Външността й обаче не е само ген, а изисква и полагане на усилия. „Постоянно спазвам диети. С моя ръст и един килограм да трупна, става проблем. Около Коледа и Великден си позволявам да си хапна нещичко. Много мисля, когато хапвам разни неща. Понякога правя диета с плодове, зеленчуци и малко месце, в следващия момент друга – със сирене, кашкавал и мляко. Тя много ми помага.

Борисов се втали с 20 кг, диетата му прави фурор / СНИМКИЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е драстично отслабнал през последните месеци. Снимките му от обиколкит…Mar 29 2022vijti.com

Имам две-три свои неща от диетите, които ме спасяват, когато стане тревожно”, откровена е Мими. Половинката на композитора Развигор Попов споделя, че се грижи за тонуса си и с гимнастика, но не обича модерните сред младите фитнес зали. „Ставайки от леглото, правя упражнения по час и половина, на гладно. Гимнастика се прави с разум. Започнеш ли, трябва да я правиш минимум час. Помага ми”, категорична е естрадната легенда. „И аз, и Развигор се грижим за здравето си и за духа си, може би затова и двамата сме в добра форма. Не правим нищо специално – храним се здравословно и се опитваме всичко да е съпроводено с усмивка!

Важен е духът на човек, защото може да си в добра физическа форма, но ако нещо в главата ти бръмчи и те тревожи, мисля, че е много опасно. Затова, каквото и да ни се случва, винаги гледаме откъм светлата страна. Всеки се сблъсква с проблеми, болести, неприятности – няма как, това е животът. Но аз мисля, че трябва да се опитваме да преживяваме, да минаваме през трудностите с позитивна нагласа, каквото и да се случва”, допълва тя.

От миналата година насам Иванова се запалила и будизма. Това се случило благодарение на книгата на нейната колежка от световна величина – Тина Търнър. „Тина е станала будистка. Четейки, започнах да вниквам в тази философия и без да съм съвсем просветена по темата, я приемам”, обяснява Мими.

Проф. Донка Байкова с горещо изявление: С моно диета се отслабва здравословно и ефективно, за 12 дни! Проф. д-р Донка Байкова е преподавател по хранене и диететика в Медицинския университет в София. Т…Mar 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!