Невинната малка Ния-Косара от „Ергенът” се оказа палава изкусителка (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя не е сред скандалните участнички в “ Ергенът „, дори можем да я наречем сравнително невзрачна. „Бебето“ на предаването, 20-годишната Ния-Косара , успя да изненада всички, доказвайки, че е „скрита лимонка“. Тя изглежда тиха, събрана и дори леко затворена в себе си.

Не се опитва да привлече вниманието на Виктор с хитри номера и сексуални намеци. В живота обаче това изобщо не е така!

Ето от кого Александра от „Ергенът“ е наследила хубостта си – вижте красивата ѝ майка (Снимки): Крушата не пада по-далеч от дървото, гласи познатата поговорка. И това не може да е по-вярно в слу…Apr 20 2022vijti.com

Тя е само на 20 години от гр. София. Завършила е Националното музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейната най-голяма страст, но признава, че не се занимава професионално с нея, защото не иска да става роб на комерсиалното.

Чаровната Ния сподели в Instagram, че не се срамува от нищо, което е направила в шоуто. Оказва се обаче, че брюнетката е доста по-освободена пред обектива, отколкото пред камерите. Това доказват някои нейни снимки, на които Ния изглежда като истинска изкусителка – светлина, в която не сме я имали възможност да я видим до този момент в предаването.

Ниа-Косара бански

Ниа Косара изкусителна

Ниа Косара снимки

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!