Удар след „Ергенът“: Дениз сложи участничките в малкия си джоб и остана под пари / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-обсъжданите участнички в шоуто „Ергенът“ Дениз Хайрула явно е забогатяла след излизането си от формата, тъй като стартира собствен бизнес. Сексапилната бивша любима на Христо Сираков отваря свой ресторант в столичния квартал Драгалевци в понеделник.

Заведението ще носи името на 27-годишната красавица и ще е с лятна и зимна градина, пише HotArena.

Марта от „Ергенът“ подлуди Виктор с тези провокативни снимки (Снимки): За разлика от Александра, Виктория и Бонбонова, които постоянно са в центъра на някой скандал, Мар…Apr 18 2022vijti.com

Горещата Дениз работи като танцьор, гримьор, инфлуенсър и модел. Участвала е в много конкурси и има доста корони и отличия. През 2018 г. стан първа подгласничка на „Мис Плеймейт“.

„Обичам да съм под светлината на прожекторите, да танцувам, цялото внимание да е приковано към мен“, казва Хайрула. Тя се впуска в предизвикателството „Ергенът“, защото иска да се влюби лудо.

„Мъжът, който си представям до мен, е висок, умен, забавен, интересен. Да има какво да науча от него. Да обича да пътува, тъй като аз много обичам да пътувам. Да имаме общи интереси. Да е целеустремен, грижовен, добър“, казва в своята визитка Дениз.

И допълва: „Не смятам, че искам прекалено много, защото знам, че всички тези неща съществуват. Вече съм срещала такъв мъж“.

Бившата на Ергенът Виктор няма да се остави на конкуренцията-Извади тежката артилерия-Снимка Виктор Стоянов се превърна в горещ обект на желание за участничките в шоуто „Ергенът“, но имат ли …Apr 17 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!