Участничките в Ергенът удариха дъното

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадри: БТВ

Участничките в предаването „Ергенът“ трябваше да демонстрират знания в излъчения тази вечер епизод по БТВ. Дамите бяха разпитани по различни теми като математика, литература, география и история. При правилен отговор всяка от тях правеше крачка напред, стъпвайки върху сърца.

Скромната Вики, която отпадна от „Ергенът“: Кой не си пада по лоши момчета?„Не съм била с по-млад мъж от мен, само с по-големи, но не чак толкова, колкото Виктор Стоянов. Това…Apr 16 2022vijti.com

Някои от кандидатките за сърцето на Виктор демонстрираха добри познания, но други – не. На въпрос „Кой е главният герой в „Под Игото“ две от тях написаха Баба Илийца, вместо Бойчо Огнянов.

На въпроса кога сме освободени от турско робство имаше и отговори като 681 г., вместо 1878 г. Иван Вазов пък се оказа автор на „История Славянобългарская“ според други от дамите, вместо Паисий Хилендарски.

Най-солидно се представи Гергана, която спечели титлата „Най-умна дама в имението“, както и роза от ергенът.

Рускинята Виктория пък постоянно се оправдаваше, че не е от България и въпросите са дискриминационни, което предизвика коментари на други от участничките от рода на „Ами тогава защо се записваш в българско риалити“ и „От 10 години си тук, пък не знаеш нищо“.

Александра от „Ергенът“ изплю камъчето за Бонбонова – до болка искрена: За много зрители на риалитито “ Ергенът “ е чудно как две от най-близките приятелки във формата, Ал…Apr 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!