Разграбиха козунаците на Линда Петкова 10 дни преди Великден! Ето ги поне на снимка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сигурно си спомняте, че съпругата на настоящия премиер Кирил Петков стана известна далеч преди него благодарение на риалитито „Мастършеф“, където впечатли всички с безглутеновите си сладкиши. Това е не просто страст, а бизнес за г-жа Макензи-Петкова , която има малка сладкарничка в София, в която продава с огромен успех прочутите си здравословни торти и сладкиши.

А след като стана съпруга на премиер, интересът към бизнеса ѝ се усили неколкократно.

Дотолкова, че 10 дни преди Великден безглутеновите козунацина Петкова вече са разграбени отдавна. Това сподели самата тя с пост на страницата на сладкарницата във Фейсбук.

Линда Петкова козунаци

„Приключихме с поръчки за козунаци, съжелаваме! Вече няма свободни до Велик Ден! Благодаря за голям интерес!“, е написала собственоръчно Линда Макензи Петкова , а под поста виждаме и снимка на прословутите сладкарски произведения, които за съжаление ще гледаме само от екрана:

козунаци Линда Петкова

Най-интересното е, че „златните“ козунаци станаха популярни преди седмици заради цените си, които бяха обявени официално на сайта на сладкарничката:

„Като миналата година те са два вида: със стафиди и плодове, или шоколад и бадеми. 450 гр. е 29 лева, 1 кг. е 49 лева“, гласи предишен пост.

Естествено, „доброжелатели“ не пропуснаха да захапят Макензи Петкова заради правописните и граматическите грешки, които допуска, особено след като преди няколко месеца тя се похвали, че успешно е преминала изпит по български.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!