Венета Райкова публикува снимка отпреди 20 години, мрежата гръмна / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата ТВ водеща Венета Райкова буквално взриви мрежата само една снимка. Блондинката избърса от праха архивен брой на Плейбой, за чиято корица се снима преди цели 20 години. Настоящата писателка се похвали, че борят на Мъжката библия с нейно участие е бил един от най-продаваните, видя Burgas24.bg.

Венета Райкова: Платих сметка от 30 хил.лв., защото бях по-мъж от мъжетеВенета Райкова призна, че преди време платила сметка в размер на 30 000 лева. Тя не влезе в подробно…Mar 14 2022vijti.com

“ 20г. от корицата ми на “Плейбой“ – в топ 5 на най-продаваните броеве в историята на списанието в България. Роман N10, който пиша, има героиня корица на “Плейбой“ и знам, че го чакате с нетърпение. От 2г. нямам нова книга, “Куклите“ излязоха 2020г., а 2021г. излезе продължението на “Триумфът на кучките“, затова тази година обещавам да ви зарадвам с нещо горещо!

Но понеже не мога да кажа дата на издаването й, защото много се разсейвам от хубавото време и не пиша активно, качвам тази моя снимка от списанието в очакване на роман N10″, написа провокативната водеща.

Венета Райкова изненада с признание за ходжи и зли сили (Снимка)От тв водеща Венета Райкова се преквалифицира в писател и именно с писане на книги се занимава в пос…Feb 7 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!