Бомба! „Ергенът“ си разменя страстни ласки с Емануела (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като лицето му стана популярно от най-обсъжданото риалити, “ Ергенът „, хората започнаха да разпознават мачото Виктор Стоянов от различни негови предишни участия. Сред тях са предимно видеа на наши поп-фолк изпълнителки.

Поредната звезда, която е използвата „услугите“ на най-желания ерген, се оказа Емануела.

„България Днес“ попадна на любопитни кадри, на които се вижда как голият до кръста Виктор Стоянов е сграбчил изпълнителката. В няколкосекундното видео се вижда как Ергена първо страстно целува певицата по врата , а след това Емануела съблазнително пуска ръка по гърдите си, да се окаже лице в лице с мускулестия мачо.

Капитонова от „Ергенът“ проговори за корекциите сиснимки: Instagram Виктория Капитонова несъмнено е една от най-коментираните участнички в шоуто „Ерге…Apr 7 2022vijti.com

Емануела и Виктор Стоянов

Естествено, двамата не са гаджета (поне официално), а страстната сцена на съблазън е част от видеото към новата песен на фолкпевицата – „Ако тръгна“.

Ергенът и Емануела

На кадрите се вижда още, че изпълнителката щедро промотира новия си силиконов бюст. Емануела едва се прикрива с няколко размера по-малък сутиен, така че за мъжките почитатели на фолка гледката определено си заслужава.

„Ергена и теб ли налази“, „Какви по-яки мъже има, а той е старец. Какво го правите насила готин, не знам“ и „Браво на момчето! Такъв красив и умен ерген. Емануела е една от жените на Ниво с възпитание и без завист“ – са част от коментарите към провокативния клип.

Емануела загадъчно мълчи и категорично отказва да коментира дали става въпрос за лични отношения или заснемането на клип, но страстта между двамата може да се усети дори от екрана.

Най-желаният ерген в България има опит пред камерите. Мъжът, за чието сърце се борят куп девойки в шоуто на Би Ти Ви, се е снимал в клип на Галена. Стоянов е част от проекта на чалга дивата „Стара каравана“. Песента е от 2015 година. На един от фотосите Ергена и Галена позират край на морето, облегнали се на дъска за сърф. Заговори се, че мачото се е снимал и във видео с Андреа, но това не беше потвърдено категорично и май става въпрос за негов двойник.

В момента сърцето на Ергена изглежда свободно. Последната негова публична поява бе при откриването на мотосезона в София. Там Виктор бе с приятели. Изглежда, че той не успял да открие голямата любов сред участничките в предаването, които опитаха всичко, за да привлекат вниманието му. Неговата най-дълга връзка продължава 8 години, разкрива самият Виктор.

Ето колко струва да наемете вилата от „Ергенът“Феновете на шоуто „Ергенът“ са категорични, че претендентките за сърцето на Виктор не се славят с ес…Apr 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!