Чорбанов отиде в bTV и обиди жестоко водещата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадри: bTV

Проф. Чорбанов и д-р Симидчиев – и двамата депутати от управляващото мнозинство, гостуваха в студиото на bTV за да коментират отпадането на противоепидемичните мерки. Чорбанов, който от самото начало на пандемията твърди, че от маските няма никаква полза, заяви, че те са част от параноята, заради която хората са спрели да живеят нормално.

Проф. Чорбанов: Зеленият сертификат е безсмислен, 6 държави вече го махнахаЗеленият сертификат не пази населението, той предполага носителят на такъв сертификат по никакъв нач…Jan 30 2022vijti.com

Водещата Жени Марчева обаче отбеляза, че като е влязла в метрото, за да отиде на работа, си е сложила маската, като е видяла, че има много хора. „Това прави ли ме параноичка?”, попита тя.

външна реклама

„По мое мнение – да!”, отвърна без да се замисли проф. Чорбанов.

Д-р Симидчиев тактично намекна, че колегата му в парламента не разбира много от обществено здраве, защото не изучавал този предмет и не е държал изпит по него. Атмосферата в студиото се изостри, защото Чорбанов отговори, че е държал изпит по вирусология и всъщност той е по-голелият специалист по ковид.

Много специалисти говореха, че има сто години опит с вируси и сбъркаха, защото стана ясно, че този вирус не е като другите. Другите вируси не предизвикаха пандемия, тази е първата от края на Първата световна война, каза на свой ред д-р Симидчиев.

Напрежение в дискусията предизвика и въпроса за ваксините. Вирусологът проф. Чорбанов заяви, че и с по-малко от 30% ваксинирани сме се справили с пандемията, но Симидчиев напомни, че заради това сме били на първо място по смъртност в Европа. Ние и без ковид сме на първо място по смъртност, контрира го професорът.

Проф. Чорбанов: Зеленият сертификат е безсмислен, 6 държави вече го махнахаЗеленият сертификат не пази населението, той предполага носителят на такъв сертификат по никакъв нач…Jan 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!