Гръм в рая: Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева разделени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева вече не живеят под един покрив и не са семейство, въпреки че до момента никой от двамата не е споделил публично за промяната в личен план, предават от show.blitz.bg.

Журналистът на bTV и „Мис България 2004“, която е водеща на спортната емисия новини по конкурентната Нова телевизия, вече не гледат в една посока и явно чувствата им са останали в миналото. Разривът в семейните отношения дошъл още преди година, но и двамата пазят разлъката си в дълбока тайна, за да не наранят синовете си – 8-годишният Самуил и четири години по-малкото му братче Максим, пише „Галерия“.

Нети разкри дали с Дони са разделениДони и Нети категорично оправдаха новината, че са разделени или поне, че всеки момент предстои да го…Mar 29 2022vijti.com

Близки до двойката издават, че инициатор на уж временната раздяла била Гергана, а Петър приел доста тежко новината. Тя обаче преценила, че иска свобода и повече свободно време не само за синовете си, а и за себе си. Напоследък красавицата качва само свои снимки от пътувания или в нюзрума на Hoвa телевизия с колегите си, а на някои позира и със синовете си.

Последните й общи фотоси с Петър са от март 2020 година и са от тяхна семейна почивка в луксозен спа хотел. Оттогава нито тя, нито той са пускали съвместни кадри. Техен общ кадър липсва дори от първия учебен ден на големия им син Самуил.

Би Ти Ви е първата българска частна национална телевизия. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвания дотогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2. bTV е основният канал на медийната група bTV Media Group, към която спадат още Би Ти Ви Комеди, Би Ти Ви Синема, Би Ти Ви Екшън, Би Ти Ви Лейди и Ринг ТВ. Групата е собственост на компанията Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис, част от инвестиционния фонд PPF Group.

От създаването си до февруари 2010 г. Би Ти Ви е собственост на Болкан Нюз Корпорейшън, подразделение на Нюз Корпърейшън на Рупърт Мърдок. Закупена е от Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис (Central European Media Enterprises, СМЕ) за 400 млн. долара (92% от собствеността на телевизията), която купува и 74% от радиокомпания „CJ“. През май 2013 година Европейската комисия одобрява сделката на придобиване на СМЕ от американската компания Тайм Уорнър, собственикът на Си Ен Ен и Търнър Броудкастинг Систъм.

На 12 септември 2000 г. стартира първото живо предаване на Би Ти Ви – УЕФА Шампионска лига. През октомври същата година в ефир стартират: редовната програма на телевизията и първото публицистично студио на Би Ти Ви, наречено „Икономически форум за Югоизточна Европа 2000“, с водещ Ирина Алексиева, а на 18 ноември е излъчена и първата емисия новини – Би Ти Ви Новините.

Златка би шута на Благо! Двамата са разделени (Снимки): След широко коментираната раздяла на Петканови (която този път явно е истина), още една звездна дв…Feb 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!