„Ергенът“ стана змийско гнездо – скъп подарък от Виктор насъска всички срещу една участничка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В гнездо на змии се превърна риалитито “ Ергенът “ във вчерашния епизод. Скъп подарък и малко повече внимание към една от участничките от страна на Виктор стана причина останалите момичета буквално да ѝ се нахвърлят и да я докарат до сълзи.

Всичко започна, след като Виктор изненада всички, като покани Александра на втора среща.

Много от момичетата все още са нямали възможността да бъдат на среща с него и именно това е причината сега те да ревнуват и да се ядосват.

Виктор Стоянов и Александра

Вторият повод, който буквално нажежи страстите, бе скъп подаръкот Виктор към Александра. Той даде на психоложката гривна от бяло злато с диаманти . Именно това породи въпроси в останалите участнички дали Виктор няма истински чувства към Алекс.

Според  момичетата красивото бижу, което тя получи, е на цена от 10 000 евро. Виктория беше главният инициатор на интригата с цената и до края на епизода не спря да подклажда конфликта между момичетата във вилата на любовта.

диамантена гривна Ергенът

Венета пък в типичен неин стил каза: „100 змии сме срещу гривната“.

Тези подмятания, обаче, предизвикаха много въпроси във Виктор, който сериозно се замисли дали Александра не го заблуждава или просто момичетата й завиждат много.

Александра и Виктор Ергенът

Снощи предаването напусна една от участничките. Това бе певицата Ева, която въпреки желанието си да спечели сърцето на Виктор, не успя.

Напускането й предизвика сълзи в нейните приятелки: Александра, Блага и Елвира.

Кандидатките в Ергенът полудяха! Май си избра жена!No ExcerptApr 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!