Пир по време на криза: Галена си показа новите дрешки за над 15 бона (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неведнъж сме писали за модния стил на певицата Галена – тя безспорно е сред най-добре облечените звезди у нас. Естествено, това изисква доста финансови средства, но очевидно поп фолк-звездата не страда от липса на финикийски знаци, съдейки по гардероба, с който дефилира, където и да се намира.

Коментарите за нея из социалните мрежи са повече от красноречиви по този въпрос. Поп фолк звездата си пада по дизайнерските аутфити, които в повечето случаи са не само убийствено скъпи, но и също толкова ефектни.

Както може да си представите – хилядите фенове на изпълнителката са, меко казано, очаровани от своята любимка – която щом успя и се втари до такава степен, вече неизбежно ще приковава вниманието.

Известно е, че Галена е и една от най-скъпоплатените певици у нас, което обяснява и високия стандарт на живот , който води.

На някои от скорошните си кадри в мрежата, Галена „разхожда“ ефектни тоалети , които възлизат на над 15 000 лева – които си набавя след системен шопинг в световните модни столици. Естествено, на видно място стоят етикетите с марката на съответната дрешка, за да можем да се впечатлим подобаващо.

Галена тоалети

Галена маркови дрехи

Конкуренцията в този бранш е голяма, така че изпълнителката не може да си позволи да не е в винаги в топ визия, а както добре се вижда, а най-доволни са феновете й, които следят всяка нейна стъпка.

Галена показа порасналите си момчета – ето семейната им идилия за Коледа (Снимки): Макар да е сред най-известните поп фолк-певици у нас и истинска звезда в Инстаграм, всъщност Гален…Dec 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!