Приятел на Денди с разтърсващи думи за смъртта му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Писателят Любомир Милчев-Денди, който ни напусна днес, нямаше много приятели, но тези от тях, които му бяха близки, го обичаха безрезервно. Един от тях е астрологът Красимир Куртев, който е шокиран от развоя на събитията. Ето какво сподели Куртев пред blitz.bg.

Отиде си ДендиЛюбомир Милчев – Денди е починал тази сутрин в 06,30 часа след месец в кома след тежък побой. Потвър…Mar 27 2022vijti.com

„Да! Трагедията настъпи! Но тя се и очакваше… Той отиде в един по-добър свят. Знам какво се е случило, но няма да говоря за това. България загуби наистина един интелигентен и ерудиран човек, така и не признат! Човек, чийто книги съм прочел много добре. Гарантирам ви, че ако бяха взели не един – половин процент от неговите познания, България щеше да е друга.

Денди правеше и на мравката път. Да, имаше остър език, но беше плах човек. Имаше остро перо, но с никого не се е заяждал, избягваше конфликти. Преживял е много, за съжаление… Той има книга за София, с невероятни снимки и истории, за която така и не намери спонсор. Снимки, събирани с продължение на години. Говоря за нещо много ценно, за български ценности, за нашата столица, за сградите – коя кога е строена, какво означава, каква история има. Какво да ви кажа… просто нямам думи.

Беше мразен, много мразен за това… че е образован! Беше презиран, защото е мислещ, можещ и знаещ. Беше такъв човек, че когато някой близък, познат, го срещне, например, на улицата, и му каже, че много харесва слънчевите му очила, той ги сваляше и му ги подаряваше. В него нямаше чувство за егоцентризъм!

Да ви е направило впечатление, че от полицията не излязоха с никакво официално твърдение или версия за случилото се с него? Никакво разследване, нищо… Защо полицията мълчи?

Истината ще излезе наяве все някога, но какво от това…“, разказа с тъга астрологът.

Лекарите направиха каквото могат за Денди, но „Лекарите се надяват Любомир Милчев – Денди да оцелее след тежкия побой, който му бе нанесен в апар…Mar 2 2022vijti.com

Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!