Митрофанова с нова атака срещу Кирил Петков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руското посолство в България с поредна атака към премиера Кирил Петков. Публикацията е от фейсбук. Прави впечатление, че под нея доста българи директно молят за извинение към „братска“ Русия. Изказала се и пловдивският депутат от „Възраждане“ – Елена Гунчева. Тя пише следното: „Кирил Петков не е българският народ. Той е към американското посолство.“, предаде Пловдив 24.

Борисов отвръща на удара на Кирил ПетковЦяла „специализирана операция“ за сваляне на правителството е в ход. Възможно е прокуратурата директ…Mar 19 2022vijti.comЕто и цялата публикация на посолството:

„Обърнахме внимание на недипломатичния, остър и груб коментар от главата на българското правителство спрямо Президента на Руската Федерация Владимир Путин в контекста на реализацията на проекта по разширяване на българската газопреносна мрежа, продължението на газопровода „Турски поток“ в Република България.

Тръбопроводът стана най-големия инфраструктурен проект в България от 1974 г. (последен обект от този мащаб е АЕЦ „Козлодуй“, изграден от съветската компания „Топлоелектропроект“ съвместно с българската „Енергопроект“).

Вместо елементарна благодарност за бързо и успешно реализиране на проекта, който е не само взаимноизгоден за нашите страни, но и е съдействал значително за засилване на енергийната сигурност в Югоизточна Европа и диверсификация на доставките на енергоносители, чуваме само безпочвени нападки.“

Трус в кабинета: Кирил Петков вдигна жълт картон на Корнелия НиноваШефката на БСП, вицепремиер и икономически министър Корнелия Нинова къта оставка от кабинета в джоба…Mar 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!