Ергенът покани на среща единствената жена, дръзнала да го оплюе (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само преди дни една от най-харесваните млади певици у нас, Диона , дръзна да напише в профила си в социалните мрежи унищожителна критика за шоуто “ Ергенът “ и участниците в частност. Дни след публикацията обаче нещата придобиха неочакван обрат!

„Вижте кой ме откри, кой ме намери.

Погнаха Благовеста от Ергенът за произхода й, но се оказа, че друга участничка е ромка:„Не съм циганка и не се казвам Блашка! Името ми е Благовеста. Може да се види в личната ми карта. Не…Mar 24 2022vijti.com

Скарах му се, че е изгонил Зори, но ще се разберем.“ Това написа шеговито Диона в стори, публикувано в профила ѝ в Инстаграм, на което присъства и самият „Ерген“ Виктор Стоянов .

Диона и Ергенът

Провокативната изпълнителка се разгневи в социалните мрежи към новото риалити шоу в българския ефир и заяви, че Ергенът избира „леки и изкуствени фръцли“. Ден по-късно, след като се срещнаха, Диона пише, че го е опознала и той се е оказал много възпитано момче. Тя му пожелава и късмет в намирането на любовта.

„Всички осмиват “Ергенът”, но всъщност предаването е изключително показателно за реалния живот. Поведението на Виктор е близко с това на 90% от днешните мъже. Имам предвид една конкретна ситуация, която говори много. А именно изгонването на Зори. ЕДИНСТВЕНАТА качествена и успешна жена. Но той избра леките, изкуствени фръцли, които са там заради славата (повечето). Много мъже правят така в днешно време“, написа по-рано Диона, цитирана от fakti.bg.

Колко пари иска Зори от „Ергенът“, за да даде интервю? (ЦЕНОРАЗПИС)Светският репортер Борислав Борисов (познат като Боби от Стар Рипортърс) в социалната мрежа: Много х…Mar 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!