От хълцане до отслабване! 7 ползи от ябълковия оцет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето домакини са свикнали да използват оцета за готвене, не подозирайки, че този продукт има още няколко разновидности. Те се различават не само по вкус и аромат, но и в полезните си свойства. 

Например, ябълковият оцет може да бъде много полезен. Използва се за поддържане на здравето, както и в козметологията. Оцетът помага за отслабване, премахване на неприятните симптоми на стомашно-чревни заболявания и др.

Пийте вода с оцет и сода за хляб преди хранене и вижте какво ще се случиВинаги, когато имаме здравословен проблем, веднага посягаме към лекарствата. В същото време обаче в …Feb 5 2022vijti.com

Хълцане

Хълцането не е най-приятното нещо. Понякога можете да се отървете от него, просто като задържите дъха си или пиете малко количество вода. Но в някои случаи тези методи не помагат. 

Опитайте се да изпиете чаена лъжичка ябълков оцет. Неговият кисел вкус може да помогне за спиране на болезнените хълцания. Киселината дразни нервните окончания, които са в устата и гърлото. Поради това, тялото е „разсеяно“ и хълцането минава.

Защо се слага лъжичка оцет в ориза и още 10 кулинарни магийки, на които мама ме научи: Мама е голяма кулинарка! Макар вече да е на възраст, каквото и да сготви, все си облизваш пръстите!…Feb 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!