Голям студ днес, обаче след броени дни – 20 градуса!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до незначителна. Вятърът ще отслабне, а в западните райони и ще стихне. Минималните температури ще бъдат между минус 8° и минус 3°.

Утре ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над северните и източните райони, но без валежи. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°.

5 часа човек лежа на студа в Несебър, десетки го подминават (СНИМКА)Възрастен мъж лежа близо 5 часа на студа, без да получи помощ. Мъжът е бил в тревните площи на главн…Jan 6 2020vijti.com

В понеделник ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Облачността ще се увеличи, вероятността за валежи е малка. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, максималните – между 5° и 10°. Във вторник ще преобладава облачно време, на места, повече в Южна България и Старопланинската област, със слаби валежи от дъжд и сняг. Вятърът в източната половина от страната временно ще е силен.

Още през нощта срещу сряда валежите ще спрат, а през деня и облачността ще се разкъса и ще намалее. В Източна България, особено в югоизточните райони, ще остане ветровито. В четвъртък вятърът ще стане от север-северозапад, в източните райони ще отслабне, в западната част на Дунавската равнина ще се усили. Ще бъде слънчево и бързо ще се затопля.

В петък и събота също ще бъде слънчево, но над източните райони ще има и временни увеличения на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде умерен, в Дунавската равнина временно силен. Минималните температури ще са над нулата, максималните – около и над 15°, на отделни места до 18°-20°.

Изхвърлиха 17 малки кученца на студа в София, търсят им спешно домНовородените са изоставени по приютите, улиците, деретата, защото животните не се кастрират, обясняв…Nov 20 2019vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!