Ексклузивни снимки от баровската почивка на сем.Станишеви за по 5300 лв на вечер (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев подари на семейството си петзвездна почивка не къде да е, а в меката на всички милионери – Дубай . Станишев е завел там жена си и децата и цялото семейство си прекарва страхотно в един от най-модерните и известни хотели не само в емирството, но и на планетата – 5-звездния ризорт „Атлантис“.

Станишев семейство

Той е известен като любимото място за отдих на редица холивудски знаменитости, сред които Робърт де Ниро и Антонио Бандерас.

Справка с ценоразписа на хотела показва, че цените за само една вечер там стартират от 1900 лева, но за двойна стая. Станишев обаче е бил с жена си, двете им деца и доведената им дъщеря, което означава, че или са наели две отделни двойни стаи, или са се потопили в лукса на фамилен суит, чиято цена на вечер започва от 5300 лева.

Станишев деца Дубай

В скандално високата сума влизат единствено спането и закуската. Всички останали хранения и консумации от ресторантите и баровете на територията на ризорта се заплащат допълнително от джоба на клиента, което прави престоя там още по-скъп.

Сергей Станишев деца

От снимките на доведената дъщеря на Станишев – Моника, която е кръстена на своята майка, се вижда, че семейството не е плажувало единствено край басейните на ВИП комплекса със световна слава, а се е впуснало и в екстремни изживявания. Част от тях девойката е споделила със своите последователи в социалните мрежи. Заедно с братчето й Георги и сестричката й Дария плували с делфини – една от най-известните атракции, с която „Атлантис“ привличат туристи от всички континенти.

плуване с делфини

Освен това опознали и морското дъно, гмуркайки се в подводната лагуна край комплекса, която е изградена по изкуствен начин, но е обитавана от десетки чудати морски видове.

Очевидно наследниците на бившия премиер са екстремни натури от малки. Щерка му Дария след 2 месеца ще навърши 11 годинки, а братчето й Георги през идното лято ще стане на 9. Семейството живее между Брюксел и София.

децата на Станишев

Моника Станишева има две деца от първия си брак с банкера Венцислав Йосифов – дъщеря Моника и син Венцислав. Той почина през миналия декември на 74-rодишна възраст.

Издъхна бившият съпруг на Моника СтанишеваБившият съпруг на Моника Станишева – 74-годишният банкер Венцислав Йосифов, е починал, научи Lupa.bg…Dec 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!