Жорж Башур показа бебчето от Емилия – ето я малката Жоржина (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като вчера ви показахме първи кадър на поп фолк-иконата Емилия след раждането на дъщеричката ѝ, ето че сега попаднахме и на първа снимка на самата Жоржина , която с месеци бе едно от най-чаканите бебета във фолка.

Снимката показа гордият татко, Жорж Башур , чието име носи малката.  Мъжът на Емилия рядко присъства в социалните мрежи, затова снимката, очевидно на изписването на хлапето и звездната му майка от родилното, е истинско събитие.

Емилия сподели истината за болката и бебето Жоржина Емилия разплака с думи за покойния си колега Денис Теофиков и пусна взривяващо ВИДЕО. Фолк певицат…Mar 13 2022vijti.com

Жорж Башур бебе

Снимка: Инстаграм

Естествено, от дъщеричката не се вижда нищо, но със сигурност семейството няма да покаже Жоржина скоро в лице, след като майка й кри бременността си с месеци. Не може да бъде скрита щастливата усмивка на таткото, който загуби единствения си син при катастрофа, в която пострадаха и двамата с певицата.

Емилия обаче с удоволствие показва кадри от клипа на наскоро излезлия дует с Денис Теофиков, в който участват известни актьори като Михаил Билалов, Башар Рахал и Мариан Вълев.

Емилия избухна и пусна неиздаваната песен с Денис Теофиков – ВИДЕОПреди броени минути Емилия пусна новата песен с покойния Денис Теофиков в нейният YouTube канал! Сле…Mar 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!