Кирил Петков и жена му без маски на театър, Линда шокира с разголена блуза / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Министър-председателят Кирил Петков аплодира в понеделник вечер артистите и музикантите на премиерата на „Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол“ в Музикалния театър, съобщиха оттам. Заедно с него била и съпругата му Линда и две от дъщерите им. Сред присъстващите на премиерата бил още и министърът на културата Атанас Атанасов.

Ето колко струват безглутеновите торти на премиерската съпруга Линда Петкова (Снимки): Покрай мандата на съпруга ѝ като премиер на България,  Линда Петковапридоби още по-голяма популярно…Jan 19 2022vijti.com

След спектакъла премиерът се срещнал с постановъчния екип и артистите. „Беше наистина невероятно шоу!“ – заяви Петков. „Дадохте ни от тази тайна съставка на шоколада и се заредихме с много положителна енергия и любов. Благодаря ви, беше наистина прекрасно представление!“, казал Петков на артистите.

Сред присъстващите на спектакъла били и министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, и депутати.

Премиерът и жена му Линда пристигнали в храма на Мелпомена съвсем неглиже – по дънки, не носели и маски, което възмутило част от присъстващите в залата.

„Няма ли как някой да им каже на сем. Петкови, че на театър и опера не се ходи с дънки! Ах, етикет и култура…“, коментира потребителка на социалните мрежи под пост със снимки на двойката. „Ни облекло, ни маска, ни стил…“, коментира друга жена.

Премиерът и съпругата му Линда в Музикалния театър

Височайшите гости поздравиха артистите след представлението

Снимки: Тони Лавеле

Линда Петкова с извънредни думи на български езикСнимка Фейсбук, Linda Petkova Премиершата Линда Маккензи Петкова написа честитка на български език, …Jan 1 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!