Зуека с горчиви думи след завръщането си от Испания (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Горчиви думи за родината си сподели актьорът Васил Василев-Зуека , след като се завърна от Испания след 6-месечно отсъствие от родината:

„Оставих една бедна България, върнах се в една не само бедна, но и разрушена България“, каза огорчено актьорът.

Зуека изложба

Снимка: бТВ

Зуека го закъса в Испания! Както вече ви съобщихме актьорът Зуека си събра багажа и се премести да живее в Испания. Само някол…Jan 3 2022vijti.com

Днес комикът, който се преквалифицира в художник по време на пандемията, открива изложба с картините си във Варна. Тя носи името Моите герои и представя 22 от неговите живописни разкази.

Зуека сподели, че докато пътувал с кола от София до морската столица, лошо впечатление му направили изоставените бедни общини и затова ни най-малко не съжалява за решението си да заживее в Испания.

„Смених само къщата, продължавам да работя с България“, сподели Зуека.

Там той наистина рисува по цял ден и затова не използва маслени бои, които трудно съхнат и художникът е принуден да чака твърде дълго, ако ги използва.4Зуека картина

“Не се чувствам добре, ако нямам готова картина в края на деня, или поне две-три заготовки за платна“, обясни актьорът, който продължава да се занимава с театър, макар и само в чужбина.

Преди да кацне у нас, той беше във Великобритания с Влади Априлов, където представят спектакъла си „Ние, българите“.

В началото на април пък ще играят в Чикаго. Скечовете им са посветени най-вече на абсурдите в нрава на българската нация, за които наистина няма рационално обяснение.

Актьорът не пропусна да благодари за подкрепата на втората си съпруга Ани, която се занимава с поддържането на социалните му мрежи, където той показва платната си.

Обрат! Зуека се връща в БългарияВасил Василев-Зуека се прибира на родна земя, но само за ден, за да открие на 17 март изложба с карт…Mar 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!