„Отидох в спешното с коремни болки, а се върнах вкъщи с изненада“ – разказът на 22-годишна студентка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Човешкото тяло крие още много изненади, които дори лекарите, разполагащи с най-съвременните технологии, не могат да разгадаят. Едва ли обаче сте предполагали, че жена може да роди, без да подозира, че е бременна!

Е, точно това се случи на 22-годишната студентка Аби Волет от от американския щат Мисури, която не подозираше, че е бременна , усети болка в корема, отиде в болницата, разбра, че очаква бебе и внезапно роди, пише Metro.

Аби споделя, че преди година е усетила леки спазми в корема, но не им обърнала особено внимание, защото решила, че скоро всичко ще премине.

С течение на времето обаче болката започнала да се засилва и скоро станала непоносима.

млада жена

Аби се оплакала на майка си и тя решила да я заведе в болницата.

Лекарите я прегледали на видеозон и установили, че пациентката е бременна в 35-ата седмица и всеки момент трябва да роди.

Аби бебе

„Казаха, че съм бременна и имам пълно разкритие. Спомням си, че им отговорих, че не е вярно, бях в пълен шок“, спомня си американката.

След това Аби била подготвена за спешно цезарово сечение, а 20 минути по-късно на бял свят се появила напълно здравата й дъщеря Халани.

бебе в родилното

Волет признава, че в продължение на два дни е отказала да види детето си, защото изобщо не била готова да стане родител. Освен това умирала от срам, че ще бъде самотна млада майка.

жена с новородено

Тя добавя, че първоначално роднините й не са повярвали, че има бебе и приели новината като първоаприлска шега, защото родила на 30 март.

Американката отбелязва, че не е имала никаква представа за бременността си, тъй като през цялото време е имала цикъл, коремът й не растял и не наддавала на килограми.

Лекарите смятат, че в случая детето се е развивало под ребрата на майката и затова коремът й не се е увеличил.

Аби с Халани

С времето Аби свикнала с факта, че има дъщеря и вече не се отделя от нея. „Преди да се роди, честно казано, никога не съм искала да имам деца и не съм планирала това да се случи в живота ми. Но сега тя е тук и аз я обичам.

В началото беше наистина странно. Усещах я като чуждо дете. Нямахме тази непосредствена връзка, защото не подозирах за идването й и беше голям шок“, споделя американката.

сладко бебе

бебе с бузки

„Халани винаги е била здрава, което е изненадващо, защото току-що бях навършила 21. Пиех през цялата бременност, защото не бях наясно“, признава още тя.

„Тя е най-спокойното бебе на света. Толкова е общителна и забавна. Моето дете чудо“, казва в заключение щастливата мама.

мама и бебе

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!