Истината за драмата с Биляна Гавазова, която разтърси bTV

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водеща ли е още Биляна Гавазова в сутрешния блок на bTV? Обществото ни се разтресе от всякакви слухове.

НЕ! Биляна вече не е партньор на Злати Йочев рано сутрин. Дамата я няма 3 седмици на екран и не се предвижда завръщане в прайм тайма.

Биляна Гавазова е свалена от ефир?Водещата на сутрешния блок по бТВ Биляна Гавазова е свалена от ефир окончателно, научи HotArena. 41-…Mar 9 2022vijti.com

Причината е конфликт с голяма част от колегите, включително и с шефа Антон Хекимян. От ръководството й скроили шапката, след като Гавазова се прозяла отегчено няколко пъти в сутрешния блок.

Разбира се, това бил поводът. Според Хекимян тя нямала качествата да води до Йочев. „Спокойно, намерил съм страхотна дама на нейно място“, бил лаконичен директорът пред колектива. И се оправдал, че лютата дама му била завещана от Венелин Петков.

В интерес на истината повечето колеги одобрявали махането на Гавазова, тъй като според тях се изживявала като звезда  и настоявала на повече привилегии – като се почне от гримьорната и се свърши с пари.

Не е ясно каква ще новата роля на Биляна в bTV, но със сигурност няма да е част от Сутрешния блок, дори в бившата й роля на обикновен репортер по теми, защитаващи потребителите.

Къде скриха Биляна Гавазова? Водещата мистериозно слезе от ефир (Снимки): Зрителите на „Тази сутрин“ трескаво се питат какво се случва с лицето на предаването, чаровната Бил…Mar 7 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!