Зрители за двойка в „Един за друг“: Майка и син ли са, или гаджета? „Закрила на детето“ къде са / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доколко познават мъжете си участничките бе в основата на снощното състезание в „Един за друг“. В първата част от играта мъжете отговаряха на въпроси, с които да оценят различни свои характеристики и качества като самочувствие, емоционалност, интелигентност, признават ли си грешките, колко добър любовник е, вслушва ли се в мнението й, прощава ли лесно, колко са харесвани и колко деца искат.

Зрители подпукаха хубавица от „Един за друг“ още в първия епизодСнощи започна най-романтичното предаване в ефира ни към този момент. Още със старта на „Един за друг…Feb 19 2022vijti.com

Най-много коментари събраха Цветослава и Кристофър. Тя е на 33, а той е на 22 години. Тя работи в община Своге в дирекцията, отговаряща за европейските програми и проекти, а той е снабдител. Съседи са и се познават се от много години. По това време тя живее с бащата на детето си.

Ето малка част от мнението на потребители на Фейсбук след вчерашното им участие:

– Моят внук е на 8 години и мисля, че по много въпроси е по-умен и разсъдлив. Това момче е пълен Дечко и на всяка крачка се излага, а да не говорим, че изобщо не си подхождат и разликата в годините страшно много им личи. Няма две мнения по въпроса, че изобщо не са един за друг. Съжалявам!

– Ох, тези са много смешни. Тя го принуждава да й прощава, все той бил виновен, тя безгрешна, едва ли не благодарение на нея той превъзмогнал загубата на баща си. Алооо, ти не си богиня, а момчето е толкова простовато, че не е истина. Щом стои като роб при нея, смятай колко е умен.

– Ах, маминото, много са ми забавни тия, но все още не мога да разбера как са допуснали майка и син да участват в шоуто, този Дон Жуан е 20 години, преди години бил харесван и обожаван от жените. Кои са тия жени – бабите, дето са го гледали, пълен цирк са, тук властите няма ли да се намесят, нещо закрила на детето ало? Тя си е се взела още едно дете, а момчето има проблеми, взел си е втора майка, която да го дундурка и казва колко го обича и само 10-ки да получава, ей много сте сладки, ах, маминото!

Съдбата се реваншира! Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители!Чаровната двойка Калина и Емо от реалити формата „Един за друг“ станаха родители за първи път. Матео…Jan 8 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!