Щерката на Бойко Рашков с 6 коли за една година

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Единствената дъщеря на Бойко Рашков – Илиана, е декларирала, че в рамките на година тя и мъжът ѝ Мартин са си купили цели 6 автомобила. Наследничката на МВР шефа е съдия в Софийския районен съд и също ежегодно подава имуществена декларация, в която трябва да упомене материалните си придобивки.

ГЕРБ дава Бойко Рашков на съдГЕРБ ще даде вътрешния министър Бойко Рашков на съд. Това се посочва в позиция на партията, изпратен…Jan 4 2022vijti.com

От актуалната ѝ такава се вижда, че в рамките на 2020 г. тя и съпругът ѝ са инвестирали в 6 коли. На нейно име е регистрирана само една от тях – беемве. Останалите 5 се водят на мъжа ѝ и са съответно – два броя леки коли фолксваген, един товарен на същата марка, едно сузуки и един фиат. В графата за произход на средствата за покупките пише, че са от спестявания и заплати. Справка показва, че заплатата на съдиите и прокурорите в Софийския районен съд, където Илиана практикува, е 3284 лева, кaтo cтaвa дyмa caмo зa ocнoвни възнаграждения, ĸъм ĸoитo ce пpибaвят пo 2% зa вcяĸa пpocлyжeнa мaгиcтpaтcĸa гoдинa, нo нe пoвeчe oт 40%.

Ocвeн тoвa paбoтeщитe в cъдeбнaтa влacт плaщaт caмo плocъĸ дaнъĸ, вcичĸи тexни ocигypoвĸи ce пoeмaт oт бюджeтa. Така годишните доходи на щерката на вътрешния министър са минимум 36 хиляди лева. Нейният мъж пък е бил в автобизнеса и проверка в Търговския регистър сочи, че е участвал в управлението на сервиз за автомобили, регистриран в Студентски град в София. Към момента обаче той няма дял там.

За разлика от баща си, който е рекордьор по имоти и притежава цели 22 недвижимости за милиони левове, според декларацията си Илиана е „бездомна“. На нейно име не се води нито един имот. Съдийката е посочила единствено, че съпругът ѝ притежава половината от маломерен апартамент от 59 квадрата в столицата, който получил чрез завещание. Освен него Мартин има и поземлен имот в село Борован, както и друга 1/6 от жилище в София. Не се знае обаче дали младото семейство не обитава някой от палатите на Бойко Рашков.

Илиана Рашкова

Като единствена негова наследничка дъщеря му ще наследи цялото му богатство, което включва и баровска резиденция в полите на Витоша за близо 4 милиона. Илиана е от брака на Рашков с вече бившата му жена Мария Рашкова, която е известен нотариус. Шефът на МВР дал ръката на щерка си на зетя Мартин преди 2 години. Илиана и любимият ѝ са се венчали на сакралната дата 20.02.2020 г. и преди броени дни отбелязали годишнина от своята сватба. След сключването на брака щерката на Рашков е решила да запази бащината си фамилия и е добавила тази на мъжа си – Цековска, с тире към своето име. Илиана е абсолютно визуално копие на татко си и е наследила от него сините си очи, вижда се от фотосите ѝ в социалните мрежи.

Ген. Атанасов: Бойко Рашков не може да е свидетел. Това е активно мероприятиеПитайте Борисов къде му е диверсификацията! Как за година построи тръба от Русия за Сърбия, а за 12 …Jan 4 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!