Отслабване със сода бикарбонат – мазнините се топят със скоростта на светлината (рецепти за перфектно тяло):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отслабването със сода бикарбонат е най-евтиният начин да постигнете реални резултати. Тази съставка се намира в почти всяко домакинство, достъпна и евтина е.  Содата се е доказала като добър съюзник в премахването на натрупаните мазнини .

По-долу ще прочетете 4 страхотни рецепти, от които можете да изберете тази, която ви подхожда най-добре.

сода във вода

Рецепти за отслабване със сода бикарбонат

РЕЦЕПТА 1: Сода бикарбонат и ябълчена киселина

Сложете 1 супена лъжица ябълчена киселина и половин чаена лъжичка сода за хляб във висока чаша. Сместа ще се пени, но не използвайте, докато мехурчетата не изчезнат. След това добавете 230 мл вода, разбъркайте и изпийте веднага.

Напитката се пие само сутрин на празен стомах в продължение на една седмица. Следва почивка от три дни, след което се повтаря.

отслабване

РЕЦЕПТА 2: Сода бикарбонат и лимонов сок

Това всъщност е най-известната рецепта за алкализиране. Вземете голяма чаша и добавете една чаена лъжичка сода за хляб. Добавете сока от един пресен лимон и 250 мл вода.

Напитката се пие сутрин на празен стомах. Не трябва да се използва от хора с високо кръвно налягане, бъбречни заболявания и стомашни проблеми.

сода и лимон отслабване

РЕЦЕПТА 3: Сода бикарбонат и плодове

Направете напитка от микс от горски плодове по ваш избор (ягоди, боровинки, арония, касис, малини…). Плодовете са източник на антиоксиданти, богати са на фибри и съдържат изобилие от витамини.

Продукти: 250 г ягоди (или плодове по желание), сок от 2 лимона, 2 чаши студена вода, 2 чаени лъжички сода бикарбонат, няколко листа прясна мента. Смесете съставките, докато получите гладка смес. Пийте 3 седмици сутрин на празен стомах.

РЕЦЕПТА 4: Сода бикарбонат и цитрусови плодове

Съставки: 2 грейпфрута, 2 портокала и 1 чаена лъжичка сода за хляб.

Изстискайте сока от плодовете, след което добавете сода за хляб. Разбъркайте добре и добавете вода, ако е необходимо. Пийте една седмица с тридневна почивка.

ВАЖНО: Непремено се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете каквато и да е диета за евентуални противопоказания.

7 упражнения, с които ще стегнете дупето си и ще стопите мазнините във вътрешната част на бедрата сиНие събрахме 7 прости упражнения, които ще ви дадат тънките крака, за които мечтаете цял живот почти…Sep 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!