Зеленски критикува НАТО: Колко ръце, крака и глави да отлетят, за да затворите небето над Украйна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова президента на Руската федерация да седне на масата за преговори с него, съобщава УНИАН.

Зеленски се обърна към Путин по време на пресконференция:

„Какво искаш от нас? Напусни земята ни. Ако не искаш да си тръгнеш, седни на масата за преговори с мен. Аз съм свободен. Само че не на 30 метра като с Макрон и Шолц. Аз съм съсед. Не хапя. Аз съм нормален мъж, седни с мен, поговори. От какво се страхуваш? Ние никого не заплашваме, ние не сме терористи. Не обираме банки. И не нападаме чужди земи“, каза той в обръщението си.

Чеченски паравоенни са се опитали да убият ЗеленскиСнимка Зеленски Twitter Чеченски паравоенни са се опитали да убият украинския президент Володимир З…Mar 2 2022vijti.com

По-рано днес, във видеопослание до нацията, президентът на Украйна даде оптимистична оценка за хода на войната и призова украинците да продължат съпротивата.

Зеленски разкритикува и нерешителността на НАТО да затвори небето над Украйна.

„Ако не можете да затворите небето сега, то ни кажете кога. Кажете ни какво количество хора трябва да загинат, колко крака, ръце и глави трябва да излетят, за да стигнат до вас? Кажете ми колко, ще отида да преброя и ще изчакам този момент“, каза президентът.

Зеленски: Ние сме тук. Ние сме в Киев. Ние защитаваме УкрайнаРедактор: Недко Петров Снимка Фейсбук, Сухопутні війська ЗС України Президентът на Украйна Володимир…Feb 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!