Астроложката Алена: Звездите не вещаят нищо добро за Путин и Русия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През февруари 2014 година направих обширно тълкуване с крайни заключения за разпада на Украйна, въз основа на нещо, което мнозина възприеха за поличба, но не разбраха каква, коментира астроложката Светлана Тилкова-Алена. От прозореца на базиликата „Св. Петър“ на 26 януари 2014 г. папа Франциск призова за мир в Украйна в традиционното си седмично обръщение: „Когато се моля, аз съм с Украйна. По-специално с тези, които са загубили живота си през последните дни, и с техните семейства“.

Андрей Райчев: Путин няма път назад и ще стигне до копчето, за което разказваУкрайна е изненада не само за целия свят, но и за Русия. В началото руснаците нарекоха нахлуването с…Mar 1 2022vijti.com

След заключителните думи на главата на Римокатолическата църква две деца пуснаха за волен полет като символ на мира два бели гълъба. Часът е 11:11 местно време. Още с излитането си те бяха нападнати от чайка и врана. Множеството, събрало се на площад „Свети Петър“, стана свидел на необяснима агресия. Чайката и враната сграбчиха белите гълъби. Не стана ясно дали гълъбите са оцелели, или не, въпреки че успяха да избягат от нападателите си. Астрологичното тълкуване ни дава изключително интересна информация и ни разкрива истинските причини за нападението на враната и чайката върху гълъбите. Съдбата е завързала в едно нишките на духовното, материалното и злото.

Превъплътила ги е в гълъб, чайка и врана и в тяхната битка е дала знак какво се случва в Украйна – проблемите в Украйна не са следствие от стремежа на мнозинството от украинците да заживеят по нов, различен от тоталитарния начин и да се приобщят към европейските ценности. Случилото се е недвусмислено доказателство, че зад противопоставящите се групи стоят хора, които преследват свои лични цели, дори и с цената на предателство към родината си. Цели, за които „проруска ориентация“ и „жадувано от милиони приобщаване към Европа“ са само димна завеса, прикриваща местен политически и материален интерес. Интерес на ниво държава и интерес на ниво отделна личност.

Извода, който направих през февруари 2014 г., беше, че ако единият или двата гълъба са загинали, това означава продължително насилствено противопоставяне на различни в убежденията си групи хора в Украйна или даже до разделянето на държавата. Няколко дни преди 27 април 2014 г., деня, определен за канонизация на папа Йоан ХХІІІ и папа Йоан-Павел ІІ за светци, бе оповестена информацията, че двата бели гълъба са загинали от раните си. Смъртта на двата бели гълъба е символиката, която недвусмислено ни предупреждава за промяна на настоящите граници на Украйна, за отделяне на територии, продължаваща агресия и убийства. Но нека видим какво е положението в момента. Войната или специалната военна операция на Русия в Украйна започна, но тя не е начало, а началото на края на Украйна такава, каквато я познаваме досега.

Възможно е краят да дойде само след седмица, но може да се случи и след месеци. Началото беше през 2013 г., а през февруари 2014 г. бях категорична в астрологичното си тълкуване, че разпадът или преобразуването на Украйна предстои, без да е възможно тогава да посоча срокове. Планетарни аспекти в тълкуването ми няма да откриете, за да попреча някой да се опитва да достигне до нарочно недоизказаното от мен. Не търсете в тълкуването ми пристрастие. Няма да го откриете, въпреки че като българка съм крайно пристрастна и към българите в Украйна, и към българите в България на Волга, която все още, повече от петстотин години, е под руско владичество. Споделям казаното от Стефан Стамболов за Русия, но отново повтарям, като астролог съм абсолютно безпристрастна.

21 февруари 2022 – инат, емоции, приключване

Владимир Путин е роден на дата, която и като вибрация в деня, и като обща вибрация създава изявен интелектуалец, политик, анализатор, човек, който винаги правилно е преценявал кога какво да направи, за да извлече най-голяма полза за себе си и за държавата. Около него кръжат на ята астролози и нумеролози, в чии съвети се вслушва вече не знам, но съм изненадана за действията му през последните дни. Не заради указа за признаването на двете украински области за независими държави, те бяха очаквани. Нито за военната агресия.

Проблемът е, че и двете действия на Путин са на неподходящи дати, които ще превърнат победата спрямо Украйна в неочаквано дългосрочни проблеми за Русия. До този момент Путин не е грешал за важни начинания заради неспазени астрологични аспекти. Но се случи. И Русия, и руският народ ще платят висока цена за неподходящите дни на признаването и началото на войната.

Какво да очаква светът?

Тъй като в рождения му хороскоп Хирон е в Козирог, а Путин е световен лидер, е способен в нечакан за всички миг да предизвика световен проблем, дори и ако привидно е породен на местно ниво. Така доказва на всички, че той е големият играч и въпреки световния ропот нещата се случват, както ги е планирал. Денят 21 февруари, вечерта, когато Владимир Путин призна независимостта на Донецката и Луганската република е неподходящ за целта. Той е в негова лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, която го подхлъзна и с неправилно разчетени съдбовни знаци. Февруари допълнително фиксира и стабилизира негативите спрямо Русия, заложени в действията му към Украйна, основани на инат и пак инат, нещо нетипично за лидер от неговата величина.

Путин инатливо даде да се разбере, че ще бъде това, което си е наумил, кой каквото ще да говори. Важното е, че Русия има оръжия, който не го е страх, да й се противопостави. И тъй като денят 21 февруари му носи само негативни емоции, приключване, но не го орисва на успешно ново начало, неприятностите предстоят. Тепърва ще жъне плодовете на емоционалната, но негативна карма, която сътвори за броени часове и дни. Сгрешил е в очакванията си и резултатите скоро ще са безспорен факт, но ще повлияват не само един човек, Путин, а и хората от потърпевшите държави, включително европейските.

24 февруари 2022 – инат и задкулисна договорка

Нумерологичните вибрации на началото на руската военна операция в Украйна на 24 февруари сутринта ни разкриват защо нападението е в този ден. Причините са следните. Първата е, че Путин вече е бил спокоен заради проведени разговори с други световни лидери, че няма да му бъде попречено да осъществи целите си спрямо Украйна. Астронумерологичните аспекти не ни разкриват кои са те, независимо какво предполагаме или сме сигурни, че знаем. Втората е отново инат. Европейските лидери, Русия, САЩ, но и Украйна играха на руска рулетка „ще нападне – няма да нападне“. Безсъдържателно нагнетяващо напрежение. И Путин нападна. На инат, заради неподходящи изнервили го съвети.

Не изключвам възможността да докаже на САЩ, че Русия има дълга памет и помни стореното на Югославия и затова е избрал 24-то число. Струва ми се, че 24-то число не е било планираното за начало на войната, но нарочното или подсъзнателното забавяне се е случили заради желанието на Путин да докаже, че само ако щракне с пръсти, ще е икономически и геополитически властелин на планетата. Ще го разочаровам. Не е тръгнал по пътеката, която води към сбъдване на тази мечта, а тепърва ще крета по успоредна изровена пъртина, която го орисва на много изпитания и страдания за народа на Русия.

След думите на Путин – подновяваме запасите от калиев йодид срещу радиацияbtvnovinite.bg Правителството одобри разходи в размер на 4 100 000 лв. за предотвратяване, овладяван…Mar 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!