МЕГАСКАНДАЛ! Кой пусна изчегъртания Стефан Янев да записва плюнки срещу премиера във военния канал?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изхвърленият от кабинета „Петков“ специалист по „операции“ Стефан Янев записа злъчно изявление срещу правителството и премиера часове, след като си замина от поста и го пусна на профила си във фейсбук. Бдителното око на Lupa.bg обаче забеляза, че записът на Янев, който в момента е обикновен офицер от резерва, е реализиран в студио на Военния телевизионен канал.

Стефан Янев: Няма да подам оставка! Искат да ме сменят с някой, който да прокарва външни интересиМинистърът на отбраната Стефан Янев обвини коалиционните си партньори от Демократична България, че с…Mar 1 2022vijti.com

Никой досегашен министър на отбраната, дори наемащият смело компаньонки тупиран земеделец Николай Ненчев, не си е позволявал да ползва защитения със специален статут ВТК за личен профил в социалните мрежи.

В каква точно роля не заемащият никакъв държавен или военен пост Стефан Янев е бил допуснат да ползва техниката и студиото на ВТК и от кого? Особено в момент, когато националната ни сигурност е застрашена и бившият министър си позволява откровено да ръси плюнки и да клати българското правителство? Дали не е време някой „колега“ на държавна заплата да се прости с удобното си местенце, след като се допуска такъв грандиозен скандал?

Вижте как Стефан Янев обяснява на премиера Петков „не съм твой министър“ от студиото на ВТК:

Румен Радев: Очаквах повече от Стефан Янев като министър на отбранатаСнимка Булфото, видео Фейсбук, Нова Тв Президентът на България коментира смяната на военния министър…Mar 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!